Hiperkitap ile 22.000 Türkçe e-Kitap Artık Cebinizde

Iğdır Üniversitesi akademik, idari çalışanlarına ve öğrencilerine bilgiye erişim engelini abone olduğu veri tabanlarıyla kaldırıyor.

Iğdır Üniversitesi Kütüphane ve Dok. Daire Başkanlığı tarafından abone olunan tüm e-kaynaklara 7/24  kampüs dışı erişim imkanı sunarak bilgiye olan erişim engelini kaldırıyor.

Bu linki tıklayarak kampüs dişi erişim ile ilgili dokümana ulaşabilirsiniz :http://www.igdir.edu.tr/Addons/Resmi/uploads/files/407off-campus-access-to-databases.pdf

Hiperkitap ile 22.000 Türkçe e-Kitap Artık Cebinizde.

Kütüphane ve Dok. Daire Başkanlığı tarafından abone olunan Hiperkitap  Türkçe kaynak içerikli disiplinlerarası bir veritabanı olup bilgisayar, biyografi, dil ve edebiyat, din, eğitim, ekonomi ve finans, el sanatları, felsefe, hukuk, iş dünyası, matematik, mimarlık ve sanat, mühendislik ve teknoloji, seyahat, sosyal bilimler, spor, tarih, yemek gibi konularda yaklaşık 22.000 tam metin e-kitap içermektedir. Bu kaynaklara Üniversitemizin IP si ile internette bağlanılarak erişebildiğiniz gibi HİPERKİTAP veri tabanın oluşturduğu uygulamayı android ve IOS işletim sistemli mobil cihazlara yükleyerek size vereceğimiz kartvizit şifre ile giriş yaptıktan sonra internetten bağımsız istediğiniz yerden bu kaynaklara erişebilirsiniz.

Kütüphane e-kaynaklarına uzaktan erişim konusu ile ilgili bir sorun yaşarsanız kütüphanecimiz Ercan ERGİN ile iletişime geçebilirsiniz.

• Yayımlama Tarihi: 10 Ocak,2019