Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinden Üniversitemiz Kütüphanesine Kitap Bağışı

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Üniversitemiz Kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi tarafından bağışlanan ve Iğdır Üniversitesi Karaağaç Kütüphanesi tarafından teslim alınan 6 kolide ilahiyat ve İslami ilimler konulu 200 adet eser mevcut. Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinden yapılan bağışın Üniversitemiz kütüphanesine önemli bir katkı olduğunu belirten Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı İbrahim Kabalak, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın da bu cömert bağış için teşekkürlerini ilettiğini ifade etti.

Teslim alınan kitaplar, kayıt işlemlerinin ardından Üniversitemiz öğrencileri ve personelinin hizmetine sunulacak.

• Yayımlama Tarihi: 24 Şubat,2021