Iğdır Üniversitesi Öğrencilerine Kütüphane Kullanıcı Eğitimi Verildi

Iğdır Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencileri ile Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerine kütüphane kullanıcı eğitimi verildi.

Iğdır Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesinde, Kütüphaneci Ercan Ergin tarafından verilen eğitimle elektronik kaynaklara uzaktan erişim konusunda öğrencilere bilgilendirmelerde bulunuldu. Kütüphane kullanıcı eğitimi kapsamında; otomasyon sisteminin kullanılması, veri tabanlarının taranması ve abone olunan e-kitap veri tabanlarına mobil erişimle ilgili bilgiler verildi. Kütüphane kullanıcı eğitimiyle; Iğdır Üniversitesi öğrencilerinin, elektronik kaynaklara erişimlerinin kolaylaşması ve kütüphane imkanlarından üst düzeyde faydalanmaları amaçlanıyor.

• Yayımlama Tarihi: 11 Mart,2020