KARAAĞAÇ KÜTÜPHANEMİZE KİTAP BAĞIŞI YAPILDI

Üniversitemiz Sağlık bilimleri fakültesi hocaları Dr.öğr.üy.Necmettin İşçi ve Öğ.Gör.Ercan Aras Karaağaç Kütüphanemize kitap bağışında bulundular.Dr.Öğ.Üyesi Necmettin İşçi,Kendi kşisel akademik kitaplığında bulunan Sağlık konulu 80 adet kitabını ,Öğretim Görevlisi Ercan Aras ise kendi yazmış olduğu ‘’Çocuk psikolojisi ve Ruh sağlığı’’adlı kitabının iki nüshasını Kütüphanemizde Öğrenci ve Akademik personelimizin hizmetine sunulmak üzere Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı İbrahim Kabalak.a teslim ettiler.

Daire Başkanı İbrahim Kabalak,Bağışlanan kitaplarla kütüphanelerimizdeki eser sayısının dahada çoğaldığını ,Bu tur bağışların devam etmesi durumunda Kütüphanelerimizin daha da zenginleşeceğini ve kendi şahsi kitaplıklarımızdaki fazla kitapların bağışlanması durumunda tüm öğrenci ve Akademisyenlerin de bağışlanan bu kitaplardan faydalanma imkanına erişeceğini belirterek Hocalarımıza yapmış oldukları bu bağışlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.

• Yayımlama Tarihi: 06 Ekim,2020